RSS
Εκδρομές - Γερμανία 2015

Γερμανία-Αυστρία

Φέτος κατευθυνθήκαμε στο Μόναχο, στο Max Planc Institute for Extraterrestrial Physics, όπου και μας ξενάγησαν. Επίσης, μία ημέρα ταξιδέψαμε πιο νότια στο παραμυθένιο κάστρο Neuschwanstein Castle, αλλά και στην Αυστρία, στην πόλη Σάλτσμπουργκ και στα Moria-like ορυχεία αλατιού!

Εκδρομές - Γαλλία 2013

Ν. Γαλλία-Β. Ιταλία

Η ÎµÎºÏ€Î±Î¹Î´ÎµÏ…Ï„Î¹Îºή ÎµÎºÎ´ÏÎ¿Î¼ή ÏƒÏ„Î· Γαλλία το Φεβρουάριο του 2013 πραγματοποιήθηκε με Ï€Î±Î¹Î´Î¹ά ÎºÏ…Ïίως της Α' Λυκείου. Μας υποδέχθηκαν και μας ξενάγησαν στο ITER (International Thermonuclear Experimental Reactor) όπου το 2005 ξεκίνησε να κατασκευάζεται ο μεγαλύτερος αντιδραστήρας πυρηνικής σύντηξης. Εκτός όμως από αυτό αποθηκεύσαμε στη μνήμη μας πολλές εικόνες από Î´Î¹Î±Ï†Î¿ÏÎµÏ„Î¹Îºά Î¼έρη: Μιλάνο, Λίμνη Κόμο, Μασσαλία, Νίκαια, Κάννες, Σεν Πολ ντε Βανς, Μονακό, Εξ αν Προβάνς... ιθυ

Εκδρομές - Γερμανία 2011

Γερμανία

Το Δεκέμβριο του 2011 βρεθήκαμε στη Γερμανία όπου επισκεφτήκαμε την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) και την  αντίστοιχη γερμανική (DLR). Μείναμε στην Κολονία και νοιώσαμε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα περπατώντας ανάμεσα στις υπαίθριες αγορές στις διάφορες πλατείες!

Εκδρομές - Ιταλία 2011

Ρώμη

Το Μάρτιο του 2011 αποβιβαστήκαμε στο Μπάρι και οδικώς φτάσαμε έξω από τη Νάπολη, στον αρχαιολογικό χώρο της υποβλητικής νεκρής πολιτείας, της Πομπηίας. Έπειτα μείναμε στη Ρώμη, όπου εκτός των άλλων επισκεφτήκαμε και το γειτονικό Τίβολι.

Εκδρομές - Αγγλία 2010

?‘?³?³?»ί?±

?— ?????€?±???????…?„????ή ???±?‚ ???€ί?ƒ?????ˆ?· ?ƒ?„?·?½ ?‘?³?³?»ί?± ??ί?‡?? ?‰?‚ ?ƒ?„ό?‡?? ?½?± ????ύ???? ?±?€ό ?????½?„?± ?„?? ???€???ƒ?„?·?????½????ό ??έ?½?„??? έ????…?½?±?‚ ?³???± ?„?·?½ ?€?…??·?½????ή ?ƒύ?½?„?·???· ?ƒ?„?? Culham (Culham Centre for Fusion Energy-CCFE) ό?€???… ?²?ί?ƒ?????„?±?? ?? ?????³?±?»ύ?„??????‚ ???½ ?»?????„???…??³ί?± ?±?½?„??????±?ƒ?„ή??±?‚ TOKAMAK. ? έ??± ?±?€ό ?±?…?„ό, ?€??????·?³?·??ή???±???? ?ƒ?„?? ?›???½??ί?½?? ???±?? ?ƒ?„?·?½ ?Ÿ???†ό????·.

Εκδρομές - Βόλος 2010

Βόλος-Πήλιο

Την άνοιξη του 2010 δύο τάξεις του Λυκείου επέλεξαν το Βόλο ως προορισμό για τετραήμερη εκδρομή. Μείναμε σε ένα ξενοδοχείο στην παραλία της πόλης ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ημερήσιες εκδρομές στο Πήλιο στα χωριά της Τσαγκαράδας, της Πορταριάς και τις Μηλιές όπου βρίσκεται η βιβλιοθήκη και ο ΙΝ των Πανμεγίστων Ταξιαρχών με τα πηγάδια και τα κανάλια κάτω από το δάπεδο για την ενίσχυση των μπάσων ήχων!

Εκδρομές - Ελβετία 2009

Ελβετία

Το φθινόπωρο του 2009 πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας εκπαιδευτική εκδρομή στο εξωτερικό. Στόχος ήταν η επίσκεψη και η ξενάγηση στο πασίγνωστο CERN στη Γενεύη της Ελβετίας. Εκτός από το CERN, είδαμε και την Πολυτεχνική Σχολή της Λωζάνης (Ecole Polytechnique Federale de Lausanne-EPFL) όπου ξεναγηθήκαμε στο τμήμα έρευνας για την πυρηνική σύντηξη.

Εκδρομές - Ιταλία 2008

Ιταλία

Η πενθήμερη εκδρομή της Γ' Λυκείου έγινε στην Ιταλία. Με πλοίο από την Πάτρα στην Αγκώνα και από εκεί με λεωφορείο σε πανέμορφες πόλεις: Φλωρεντία, Πίζα, Μπολόνια, Βενετία! Θα θυμόμαστε τη βροχή στη Βενετία και το ξενοδοχείο στη Φλωρεντία που κουνιόταν!

Powered by Phoca Gallery