Μαθηματικός διαγωνισμός 'Θαλής'thewrima thali

Στο δεύτερο γύρο του 73ου μαθηματικού Διαγωνισμού "Θαλής" που διεξήγαγε τον Ιανουάριο για τα γυμνάσια και τα λύκεια η Ελληνική Μαθηματική Εταιρία, το σχολείο μας πήρε την πρώτη θέση ανάμεσα στα σχολεία της Δ' Αθήνας, με 2 μαθητές που πέρασαν στον επόμενο γύρο.

Την προετοιμασία των μαθητών για το διαγωνισμό από την αρχή της χρονιάς  έχει αναλάβει ο μαθηματικός του σχολείου μας κ. Παναγιώτης Μπρίνος.

Να υπενθυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο του 73ου μαθηματικού Διαγωνισμού "Θαλής" που διεξήχθη τον Οκτώβριο διαγωνίστηκαν εννέα μαθητές από το σχολείο μας εκ των οποίων πέρασαν στον επόμενο γύρο οι έξι, καταλαμβάνοντας έτσι την πρώτη θέση ανάμεσα στα σχολεία της Δ' Αθήνας, μαζί με τη Λεόντειο Νέας Σμύρνης και το 1ο ΓΕΛ Ελληνικού, όπως άλλωστε και πέρυσι.

Οι μαθητές που πέρασαν επιτυχώς και το δεύτερο γύρο είναι από τη Β' Λυκείου η Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου και ο Σπύρος Κεκρίδης, ενώ τον πρώτο γύρο είχαν περάσει οι: Δώρα Αποσπόρη της Α' Λυκείου, Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου, Σπύρος Κεκρίδης, Κωνσταντίνος Καραγεώργος, Γιώργος Μιμίκος της Β' Λυκείου και η Φλώρα Γράψα της Γ' Λυκείου.

Η τρίτη φάση με την επωνυμία 'Αρχιμήδης' θα διεξαχθεί στις 23/2/2013.